Berging og hugging - Kambo Marina AS
21883
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21883,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 
Hugging og heving
Berging, heving og hugging av båter

Kambo Marina er ledende i Oslofjordområdet når det gjelder berging av båter og utstyr eller heving av sunkne gjenstander. Vi har hevet/berget over 1900 båter/maskiner  og vi er erfaringsmessig og utstyrsmessig meget godt utrustet for maritime oppdrag. Heving og berging av verdigjenstander stiller store krav til kompetanse og sikkerhet. Havarerte gjenstander og omgivelser skal ikke påføres mer skade enn ved havariøyeblikket. Vår maskinpark og erfaring gjør oss i stand til ansvarsbevisst og fagmessig utføring av bergingsoppdrag. I tillegg kan du leie fendere og lektere. Vi har lektere og kranlektere for oppdrag. Dykkerinspeksjon og undervannsarbeid.

 

Miljøvennlig destruering av båter

Fjerning av vrak/hugging av båter
Kambo Marina startet med hugging av båter i 2014. Vi har en moderne maskinpark til hugging av båtvrak. Materialene blir sortert og levert til godkjente mottak. Det samme gjelder drivstoff, olje og væsker.

Ta kontakt for mer informasjon

Kontakt oss